World soundtrack awards
 
Film Fest Gent On Tour: Loro
Gearchiveerd: Film Fest Gent On Tour: Loro
dinsdag 16 okt 2018 - 20:00
On Tour
Gearchiveerd

Film Fest Gent On Tour brengt het festival naar je toe: op 16 oktober komt 'Loro', uit de officiële selectie van Film Fest Gent 2018, naar een bioscoop of cultureel centrum jouw buurt!

De tuinen van een decadente villa liggen bezaaid met champagnekurken, confetti en lingerie. Het is een tafereel uit ‘Loro’, de langverwachte biopic over de wilde jaren van de omstreden Italiaanse mediamagnaat en ex-premier Silvio Berlusconi.

Oscarwinnend regisseur Paolo Sorrentino (‘La Grande Belezza’, ‘The Young Pope’) wordt opnieuw geflankeerd door zijn favoriete acteur Toni Servillo als Berlusconi. Sorrentino neemt geen politieke standpunten in, maar levert een slinks portret af van Il Cavaliere en diens machtshongerige entourage.

De cinematografie van Luca Bigazzi is alweer om van te smullen. Niemand brengt zwembadshots, Pasolini-achtige close-ups en de quasi-erotische verheerlijking van sofa’s, koffietafels en plasmaschermen zo flamboyant in beeld als deze uitmuntende cameraman. (A.I.)

'Loro' maakt deel uit van de officiële selectie van Film Fest Gent en zal meermaals vertoond worden op Film Fest Gent 2018 (9-19 oktober). Bestel tickets voor 'Loro' op een andere datum. 

Tickets zijn verkrijgbaar via de deelnemende locaties:

 

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

In samenwerking met De Morgen en EuroMillions 

Film Fest Gent On Tour: Loro

Foto's

Film Fest Gent - loro
Film Fest Gent - loro
Film Fest Gent - loro
Online communicatie door Wisefools