World soundtrack awards
 
Film Fest Gent On Tour: Hellhole
Gearchiveerd: Film Fest Gent On Tour: Hellhole
dinsdag 19 mrt 2019 - 20:00
On Tour
Gearchiveerd

Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. Op 19 maart presenteren we de nieuwe Belgische film 'Hellhole' op dertien locaties in Vlaanderen en Brussel.

'Hellhole' volgt drie sterk verschillende mensen in de maanden na de terroristische aanslagen in Brussel, maart 2016. Een Vlaamse arts, wiens zoon een straaljagerpiloot is op een missie in het Midden-Oosten, wordt geconfronteerd met zijn eenzaamheid. Een jongeman van Algerijnse afkomst wordt door zijn broer gevraagd om een bedrieglijk eenvoudige gunst. Een Italiaanse vrouw, die in het hart van de Europese instellingen werkt, verliest langzaam de controle onder de druk van haar veeleisende leven. Dezelfde vraag die de stad lijkt te achtervolgen, overschaduwt hun leven: waar gaan we heen vanaf hier?

'Hellhole' is de tweede film van Bas Devos ('Violet'). De film ging in februari in wereldpremière tijdens het filmfestival van Berlijn.

Tickets verkrijgbaar in de deelnemende locaties:

Regisseur Bas Devos komt op dinsdag 19 maart om 21u30 langs in Kunstencentrum BUDA voor een nagesprek met Patrick Duynslaegher. Dit nagesprek wordt via live streaming vertoond op alle locaties na de vertoning.

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

Film Fest Gent On Tour: Hellhole
Online communicatie door Wisefools