World soundtrack awards
 
Film Fest Gent On Tour #8: Lucky
Gearchiveerd: Film Fest Gent On Tour #8: Lucky
dinsdag 16 jan 2018 - 20:00
On Tour
Gearchiveerd

Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. We zetten het nieuwe jaar in met 'Lucky' van John Carroll Lynch, de allerlaatste film van karakteracteur Harry Dean Stanton.

Lucky is een oude eenzame cowboy. Hij rookt, lost kruiswoordraadsels op en dwaalt rond in een stadje ergens in het midden van de woestijn. Hij brengt zijn dagen door met het veranderen van de wereld in zijn lokale stamcafé en diner. Hij rebelleert tegen alles en vooral tegen het verstrijken van de tijd. 

De zwanenzang van ieders favoriete karakteracteur Harry Dean Stanton. Eén van de weinige hoofdrollen uit zijn indrukwekkende carrière. Met ook David Lynch in een gastrol.


De vertoning wordt op alle locaties voorafgegaan door een introductie waarin Patrick Duynslaegher (artistiek directeur Film Fest Gent) en een gast dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

Tickets zijn verkrijgbaar via de deelnemende locaties:

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.


De volgende editie van Film Fest Gent On Tour vindt plaats op 20 februari 2018. De films die we vertonen zijn zo nieuw dat deze pas één van de weken erna in commerciële roulatie komen. Het kan dus zijn dat we pas kort op voorhand weten welke film vertoond gaat worden: hou hiervoor www.filmfestival.be/ontour en de websites van deelnemende locaties in de gaten. 

Foto's

Film Fest Gent -
Film Fest Gent -
Online communicatie door Wisefools