World soundtrack awards
Film Fest Gent On Tour #7: All the Money in the World
Gearchiveerd: Film Fest Gent On Tour #7: All the Money in the World
dinsdag 19 dec 2017 - 20:00
On Tour
Gearchiveerd

Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. Voor deze laatste editie van 2017 werd gekozen voor 'All the Money in the World' van Ridley Scott, de nu al spraakmakende film waarin de rol van J. Paul Getty oorspronkelijk vertolkt werd door Kevin Spacey, maar in allerijl opnieuw werd opgenomen met Christopher Plummer. 

Ridley Scott ('Blade Runner', 1982; 'Gladiator', 2000; 'The Martian', 2015) gaat aan de slag met waargebeurde feiten in zijn nieuwste film 'All the Money in the World'. Na de kidnapping van haar 16-jarige zoon John Paul Getty III (Charlie Plummer) probeert moeder Gail (Michelle Williams) er alles aan te doen om haar steenrijke schoonvader, oliemagnaat J. Paul Getty (Christopher Plummer) te overhalen het losgeld te betalen. Ondanks het feit dat hij "all the money in the world" bezit, weigert hij. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden.

De vertoning wordt op alle locaties voorafgegaan door een introductie waarin Patrick Duynslaegher (artistiek directeur Film Fest Gent) en een gast dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

 

Tickets zijn verkrijgbaar via de deelnemende locaties:

Studio Skoop (Gent)
Cinema Lumière (Brugge)
Cinema Cartoon's (Antwerpen)
Studio Geel
The Roxy Theatre (Koersel)
CC Strombeek
CC Jan Tervaert (Hamme)
Flagey (Brussel, Studio 5)
CC Ter Dilft (Bornem)
CC Zoetegem (Zottegem)
Kunstencentrum BUDA (Kortrijk)

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

 

De volgende editie van Film Fest Gent On Tour vindt plaats op 16 januari 2018 en is 'Lucky' van John Carroll Lynch, de allerlaatste film met acteur Harry Dean Stanton. 

Online communicatie door Lavagraphics