World soundtrack awards
Film Fest Gent On Tour #2: Song to Song
Gearchiveerd: Film Fest Gent On Tour #2: Song to Song
dinsdag 16 mei 2017 - 20:00
On Tour
Gearchiveerd

Blokkeer elke derde dinsdag van de komende maanden alvast in je agenda, want dan staat we bij je voor de deur met een avant-premiere onder de arm. Onder de noemer Film Fest Gent On Tour programmeren we de allernieuwste films van de markante filmmakers van deze tijd in een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. Op 16 mei zal in negen zalen in Vlaanderen Song to Song van Terrence Malick in avant-première gaan. 

De tweede Film Fest Gent On Tour-titel is er opnieuw eentje van formaat: Song to Song door regisseur Terrence Malick. Dit moderne liefdesverhaal speelt zich af in de muziekscene van Austin, Texas. De jonge, ambitieuze Faye (Rooney Mara) papt aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender) in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Wanneer ze echter BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat echte liefde is. Cook verleidt op zijn beurt een serveerster die worstelt met zijn buitensporig leven. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen in een verstikkend web van verleiding en verraad. Met medewerking van onder andere Patti Smith, Lykke Li, Red Hot Chili Peppers en Iggy Pop.

Bekijk hier de trailer van 'Song to Song'.

Lees hier waarom artistiek directeur Patrick Duynslaegher vindt dat je deze film moet gezien hebben. 

De vertoning op 16 mei wordt op alle locaties vooraf gegaan door een introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gast dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

Tickets zijn verkrijgbaar via de deelnemende locaties:

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

Komende edities


De volgende edities van Film Fest Gent On Tour vinden plaats op 20 juni, 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december 2017.

De films die we vertonen zijn zo nieuw dat deze pas één van de weken erna in commerciële roulatie komen. Het kan dus zijn dat we pas kort op voorhand weten welke film vertoond gaat worden: hou hiervoor www.filmfestival.be/ontour en de websites van deelnemende locaties in de gaten. 

Vanaf september 2017 doen ook de volgende locaties mee met Film Fest Gent On Tour: CC Jan Tervaert (Hamme), CC Evergem, CC Zoetegem (Zottegem), Flagey (Brussel, Studio 5), CC De Bogaard (Sint-Truiden), De Velinx (Tongeren), CC de Kollebloem (Puurs) en Dommelhof (Neerpelt).

Foto's

Film Fest Gent -
Film Fest Gent -
Film Fest Gent -
Film Fest Gent -
Film Fest Gent -
Film Fest Gent -
Online communicatie door Lavagraphics