World soundtrack awards

COVID-19: Info en maatregelen vind je hier

 
Kies je dag:
AFTERPARTY @ VOORUIT
Gearchiveerd: AFTERPARTY @ VOORUIT
vrijdag 21 okt 2016 - 21:30
Party
Gearchiveerd

Vooruit

AFTERPARTY @ VOORUIT

Na de docu 'In Transit' - waarin dj LeFtO uiteenlopende undergroundscenes verkent - zakken Azer en Kwak af naar de Balzaal van Vooruit voor een onvergetelijke afterparty. Dj LeFtO nodigde collega's uit die de meest tijdloze hiphop, funk, soul and all things electronic draaien.

AZER
Azer werd midden jaren 90 gebeten door hiphop toen hij op een lokaal radiostation A Tribe Called Quest hoorde. Sindsdien staat hiphop centraal in zijn sets, waarin ook ferme lappen jazz, funk, soul, afrobeat en andere grooves verwerkt zijn. Een eclectische trip, voor fans van Dilated Peoples, Hudson Mohawke, Apollo Brown, Oddisee en de legendarische Jeru the Damaja.
 

KWAK
Kwak groeide op in het gezelschap van Miles Davis, Tito Puente, Funkadelic en The Beatles. Maar zijn eerste muzikale aardverschuiving maakte Kwak mee toen hij Sugarhill Gangs rap en Motörheads hardrock hoorde. Hij startte met dj'en in de jaren 80 om in 2002, samen met Dj Eleven, het Brusselse partyconcept Strictly Niceness te lanceren.

Als Kwak zelf achter de draaitafels staat, schuwt hij het mixen van stijlen niet. Van hiphop over reggae naar soul, disco, funk, afrobeat, house, dubstep en nog veel meer. Een muzikale odyssee langs oude classics en vernieuwende dance.

Vooruit

Online communicatie door Wisefools