World soundtrack awards
 

Algemene Voorwaarden

Met het aankopen van een ticket ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van het festival.

 • Aansprakelijkheid
  -Het betreden van de festivallocaties en het bijwonen van filmvoorstellingen zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. Film Fest Gent en betrokken derden organisaties zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of eigendommen van bezoekers - noch binnen, noch buiten de festivallocaties.
  Film Fest Gent kan in geen geval – ook niet bij overmacht – aansprakelijk worden gesteld bij gedeeltelijke of volledige annulatie van het festival.
   
  • Toegangscontrole
   -Elk ticket bevat een unieke barcode, die éénmalig wordt toegekend. De toegang wordt geweigerd bij een nagemaakt, gekopieerd of hergebruikt ticket. 
   -Tickets worden niet terugbetaald, ook niet bij programmawijzigingen, programma-annulaties of overmachtsituaties van Film Fest Gent, aanwezige gasten of festivalbezoekers. Laatkomers worden niet toegelaten. In het geval van een annulatie of foutieve ondertiteling kan je je ticket omruilen voor een ander ticket binnen dezelfde prijscategorie. Dit kan tot maximaal 15 minuten na het aanvangsuur vermeld op het ticket.
   -Wie de festivallocaties betreedt, kan aan een bagagecontrole onderworpen worden. Wie deze controle weigert, kan toegang tot de festivallocaties ontzegd worden.
   -Film Fest Gent biedt zijn partners de mogelijkheid om plaatsen te reserveren. Op de kalender in de programmagids worden deze voorstellingen aangemerkt met ***. Voor deze voorstellingen is dus nog slecht een beperkt aantal plaatsen vooraan in de zaal beschikbaar.
   -De aanwijzingen van het festivalpersoneel dienen te worden opgevolgd.
   -Film in het parcours Kids Proof zijn kindvriendelijk. Alle overige festivalfilms zijn niet toegankelijk onder de 16 jaar.
    
 • Media
  -Professionele camera’s en opnameapparatuur zijn niet toegelaten op de festivallocaties zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Film Fest Gent. 
  -Het is verboden om opnames te maken van films, video, en ander auteursrechtelijk beschermd werk. Dit zal resulteren in gerechtelijke vervolging.
  -Tijdens Film Fest Gent kan je zonder uitdrukkelijke toestemming gefilmd of gefotografeerd worden. Hier kan je geen rechten aan ontlenen.
  -Foto's of films gemaakt op de festivallocaties van Film Fest Gent mogen niet worden gebruikt voor commerciële of openbare doeleinden, tenzij met voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisator.
Online communicatie door Wisefools