VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
One Shot Cinema: Looking: The Movie
One Shot Cinema: Looking: The Movie
woensdag 3 mei 2017 > woensdag 24 mei 2017
One Shot Cinema
03 > 24 mei 20:30

KASKcinema

Nodig je vrienden uit

Elk jaar kan je een massa films bekijken in de Belgische zalen, maar toch zijn er nog altijd markante films die geen reguliere release krijgen. One Shot Cinema, de wekelijkse filmavond van Film Fest Gent in KASKcinema, wil deze films toch hun moment op het witte doek geven. 

Fans van de serie 'Looking' moesten na het tweede seizoen in 2016 afscheid nemen van hun geliefde tv-programma. HBO zette de reeks over een groep homovrienden in San Francisco stop wegens teleurstellende kijkcijfers. Gelukkig bracht de belofte van een film troost. 

'Looking: The Movie' zal het hoofdstuk helemaal afsluiten en je nog een laatste keer meenemen naar een wereld waarin gay personages niet alleen vluchtig voorkomen, maar waarin ook de onderlinge relatie en -gemeenschapsvorming wordt belicht. Showrunner Andrew Haigh maakt van San Francisco een passend decor voor een verhaal over intimiteit en seksualiteit, liefde en afscheid, de lopende tijd en de verwarring die daarmee gepaard gaat.

'Looking: The Movie' wordt vertoond op 3 mei, 10 mei, 17 mei en 24 mei. De vertoning start telkens om 20.30 uur en de toegang is uitzonderlijk gratis. De vertoningen worden georganiseerd i.s.m. Telenet Play More.

Koop tickets voor One Shot Cinema: Looking: The Movie

Reserveer je ticket  

KASKcinema

Godshuizenlaan 4
9000 Gent
België

+32 9 267 01 09
Online communicatie door Lavagraphics