World soundtrack awards
One Shot Cinema december 2017: Love Me Not
One Shot Cinema december 2017: Love Me Not
donderdag 7 dec 2017 > donderdag 21 dec 2017
One Shot Cinema
07 > 21 dec 20:00

Sphinx Cinema

Nodig je vrienden uit

Elk jaar kan je een massa films bekijken in de Belgische zalen, maar toch zijn er nog altijd markante films die geen reguliere bioscooprelease krijgen. One Shot Cinema, een initiatief van Film Fest Gent en Sphinx Cinema, vult die leemte door elke maand op woensdagen zo’n onuitgegeven film op het programma te plaatsen. In december 2017 kijk je naar de 'Love Me Not', de vierde langspeler van regisseur Alexandros Avranas.

Een jonge migrante neemt haar intrek in een riante villa nadat ze met het koppel dat er woont, is overeengekomen om hun draagmoeder te zijn. Terwijl de man op zakenreis gaat, groeien de twee vrouwen naar elkaar toe. Ze genieten van de luxe en het samenzijn. Maar achter haar vrolijke masker, toont de vrouw des huizes zich steeds somberder. Na een confrontatie met het meisje, stapt ze in de auto en gaat er vandoor. 

De volgende ochtend wordt haar lichaam teruggevonden in het wrak van haar wagen. 

Regisseur Alexandros Avranas viel op het Thessaloniki Film Festival met zijn debuut ('Without', 2009) en op het festival van Venetië (o.a. de Zilveren Leeuw voor zijn 'Miss Violence', 2013). 

Foto's

Film Fest Gent -

Sphinx Cinema

Sint-Michielshelling 3
9000 Gent
België

+32 9 225 60 86
Online communicatie door Lavagraphics