World soundtrack awards
 
Hot Summer @ BIJLOKE WONDERLAND - Mad Max: Fury Road (2015, George Miller)
Hot Summer @ BIJLOKE WONDERLAND - Mad Max: Fury Road (2015, George Miller)
woensdag 22 jul 2020 - 21:45
Film
22 jul 21:45
Nodig je vrienden uit

Hot Summer @ BIJLOKE WONDERLAND - Mad Max: Fury Road (2015, George Miller)

- VOLZET -

Film Fest Gent organiseert van 22 tot en met 26 juli een reeks gratis filmvertoningen in openlucht onder de noemer 'Hot Summer'. We doen dat in de heerlijke binnentuin van de Gentse Bijlokesite. Zo trapt Film Fest Gent meteen ook het zomerfestival BIJLOKE WONDERLAND op gang. 

Met het post-apocalyptische Mad Max: Fury Road krijgt 'Hot Summer' meteen een vurig startschot. De volprezen actiefilm van George Miller blies in 2015 zowel liefhebbers als criticasters van het genre van hun cinemastoel en verzilverde daaropvolgend maar liefst zes van zijn tien oscarnominaties. Een cinematografische opvoering van bombastisch geweld en overweldigende waanzin en bijgevolg een ideale aanhef om de verloren coronatijd snel in te halen. 

 • Waar? de heerlijke binnentuin van de Gentse Bijlokesite
 • Wanneer? 22/7 (woensdag) om 21u45
 • Prijs? de 'Hot Summer' filmvertoningen van Film Fest Gent zijn volledig gratis maar registratie via onderstaande link is verplicht. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Praktisch

Gelieve ten laatste om 21:30 aanwezig te zijn. De filmvoorstellingen starten om 21:45 (na zonsondergang). De site opent de deuren om 20:30. Graag willen we je nog laten weten dat er op de Bijlokesite de mogelijkheid zal zijn om in de Wonderland zomerbar een drankje en/of huisbereide 'movie snacks' te kopen.

Veiligheid staat uiteraard nog steeds centraal en om dit allemaal coronaproof te laten verlopen, respecteren we een maximum van 200 bezoekers. Hier ook nog een overzicht van de verdere praktische info:

 • Vergeet uw ticket niet.
 • De Wonderland zomerbar is open vanaf 20:30.
 • De filmvertoningen vinden plaats in de openlucht. Zorg dus voor aangepaste kledij bij slecht weer.
 • Volg steeds het circulatieplan, de geldende maatregelen en de aanwijzingen van het personeel strikt op.
 • Het dragen van een mondmasker op momenten van circulatie is verplicht.
 • Mensen die ziek zijn, mogen niet deelnemen aan evenementen. Mensen die in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonden of ziek waren, mogen niet deelnemen aan evenementen.
 • Bij het binnenkomen of na iets te hebben gedronken in de zomerbar kan je plaats nemen op de tribune. De tickets zijn ongenummerd, het zaalpersoneel zal je een plaats aanwijzen. We hopen op jullie begrip dat je enkel in een bubbel van 1 of 2 personen kan zitten om naar de film te kijken. Als je met een grotere groep komt, zal het zaalpersoneel jullie vragen op te splitsen. In de zomerbar kan je volgens de geldende maatregelen voor de horeca wel in een grotere bubbel samen zitten.
 • Eens je op de tribune zit om naar de film te kijken is het niet meer toegelaten deze nog te verlaten. Kom dus tijdig om nog een drankje te nuttigen in de zomerbar en ga voor het begin van de voorstelling naar het toilet.

De projectie van deze film is mogelijk gemaakt dankzij Barco / Cinionic.

Foto's

Film Fest Gent -
Online communicatie door Wisefools