VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Film Fest Gent & Vooruit - MARY OCHER PLAYS LIVE FILM SCORE
Film Fest Gent & Vooruit - MARY OCHER PLAYS LIVE FILM SCORE
woensdag 18 okt 2017 - 20:00
Film Fest Gent Music
18 okt 20:00

Vooruit

Nodig je vrienden uit

Mary Ocher speelde in mei al een keertje in Gouvernement. Omdat iedereen die er toen bij was op slag overstag ging voor deze hoogst eigenzinnige avant-pop godin, halen we haar gewoon terug naar Gent. 

Tijdens Vooruit & Film Fest Gent gaat Ocher aan de slag met beeldmateriaal waar ze ter plekke een live score bij verzint.

Mary Ocher speelde in mei al een keertje in Gouvernement. Omdat iedereen die er toen bij was op slag overstag ging voor deze hoogst eigenzinnige avant-pop godin, halen we haar gewoon terug naar Gent. Deze keer speelt ze spiksplinternieuw werk én wordt ze - naast Roman Hiele - muziekresident van Vooruit. In Gouvernement sleutelt de Berlijnse aan een nieuw audiovisueel project. Tijdens Vooruit & Film Fest Gent gaat Ocher aan de slag met beeldmateriaal waar ze ter plekke een live score bij verzint. Wie een beetje bekend is met haar bizarre, hilarisch absurde videoclips, weet dat dit een one of a kind ervaring wordt.

Ocher schippert tussen rauwe folk, Velvet Undergroundeske garagerock, plastic synthpop met verknipte Afrikaanse ritmes en etherische ambient. Met haar meest recente LP 'The West Against The People’ heeft ze een van de strafste platen van 2017 uit. Daarop vormen thema’s als geopolitiek, immigratie en vervreemding de rode draad. In die politiek geladen splinterbommen staat Ochers unieke stem centraal: denk aan Grace Slick en Kate Bush.

Locatie: Gouvernement

Koop tickets voor Film Fest Gent & Vooruit - MARY OCHER PLAYS LIVE FILM SCORE

Tickets  

Foto's

Film Fest Gent -

Vooruit

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent
België


Online communicatie door Lavagraphics