World soundtrack awards
 
Film Fest Gent Talkies #24: Sioen - Livestream
Film Fest Gent Talkies #24: Sioen - Livestream
woensdag 28 apr 2021 - 20:00
Film Fest Gent Talkies
28 apr 20:00
Nodig je vrienden uit

In de Film Fest Gent Talkies, de maandelijkse talkshow van Film Fest Gent, ontvangt Patrick Duynslaegher gasten uit de film- en bredere kunstwereld. Telkens opnieuw een niet te missen rendez-vous voor (film)liefhebbers. Op woensdag 28 april om 20:00 is de geëngageerde Gentse muzikant Sioen te gast in een Facebook Live.

We kennen Sioen natuurlijk van zijn muzikale talenten. De rasechte Gentenaar behaalde al successen met zeven albums en mag zich zelfs bekend noemend in Zuid-Korea. Maar de artiest is veel meer dan de liefde voor muziek (hij was trouwens een van de muzikanten in het tweede seizoen van het gelijknamige VTM-programma), hij springt namelijk al jaren in de bres voor alle vormen van cultuurbeleving. Sinds een jaar is hij coördinator van het platform Kunstenoverleg Gent. Sioen is voor Film Fest Gent geen onbekende. In 2004 werd hij genomineerd voor een Joseph Plateauprijs voor Beste Componist voor zijn muziek voor Team Spirit II. Het jaar daarop ging de concertfilm Sioen - Ceci n’est pas un film van Christina Vandekerckhove op het festival in première.


Film Fest Gent Talkies | Sioen | woensdag 28 april van 20:00 tot 21:00. Deze FFG Talkies wordt volledig gelivestreamd op de Facebook-pagina van Film Fest Gent, Bibliotheek De Krook en Avansa regio Gent.

Online communicatie door Wisefools