World soundtrack awards
 
Film Fest Gent Talkies #21: Filip Peeters - Livestream
Film Fest Gent Talkies #21: Filip Peeters - Livestream
woensdag 27 jan 2021 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
27 jan 19:30
Nodig je vrienden uit

In de Film Fest Gent Talkies, de maandelijkse talkshow van Film Fest Gent, ontvangt Patrick Duynslaegher gasten uit de film- en bredere kunstwereld. Telkens opnieuw een niet te missen rendez-vous voor (film)liefhebbers. Op woensdag 27 januari om 19:30 mag hij gerenommeerd acteur Filip Peeters ontvangen in de coulissen van de Krook. Het gesprek is live te volgen op de Facebook-pagina van Film Fest Gent

Filip Peeters is een begrip op zowel het kleine én het grote scherm als op de planken. De acteur werd eind de jaren ’80 opgepikt door Robbe De Hert, die hem rollen gaf in o.m. Blueberry Hill en Trouble in Paradise. Intussen is de polyglot al samen in aftitelingen verschenen met Jeanne Moreau, Marion Cotillard, Monica Bellucci, Ben Kingsley en zowat alle Vlaamse topacteurs. Zijn fysieke rol in De hel van Tanger en zijn rol als een van de getrouwde mannen in Erik Van Looys Loft staan in ieders geheugen gegrift. In 2015 maakte hij zijn regiedebuut met het romantische Wat mannen willen. Met zijn vrouw An Miller en hun twee dochters schitterde hij in het theaterstuk Familie (Milo Rau) waarvan de filmopname te zien was op het voorbije Film Fest Gent en later dit jaar nog in de zalen verschijnt.

Film Fest Gent Talkies: Filip Peeters | woensdag 27 januari van 19:30 tot 20:30. Deze FFG Talkie wordt volledig gelivestreamd op de Facebook-pagina van Film Fest Gent.
 

Online communicatie door Wisefools