VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Film Fest Gent On Tour: If Beale Street Could Talk
Film Fest Gent On Tour: If Beale Street Could Talk
dinsdag 15 jan 2019 - 20:00
On Tour
15 jan 20:00

Op locatie

Nodig je vrienden uit

Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. Op 15 januari presenteren we de nieuwe film van 'Moonlight'-regisseur Barry Jenkins, 'If Beale Street Could Talk'.

'If Beale Street Could Talk' speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het tijdloze en ontroerende verhaal over de liefde tussen Clementine ‘Tish’ Rivers (Kiki Layne) en Alonzo ‘Fonny’ Hunt (Stephan James). Na een jarenlange vriendschap durven zij toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt goed tot Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen. 

De film schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde. 'If Beale Street Could Talk' is een meeslepend romantisch drama, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin. Dit is de eerste film van Barry Jenkins nadat hij in 2017 met 'Moonlight' de Oscar voor beste film won.

Tickets verkrijgbaar in de deelnemende locaties:

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

In samenwerking met De Morgen. 

Film Fest Gent On Tour: If Beale Street Could Talk

Op locatieBelgië


Online communicatie door Lavagraphics