VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
19e World Soundtrack Awards & Marco Beltrami live in concert
19e World Soundtrack Awards & Marco Beltrami live in concert
vrijdag 18 okt 2019 - 20:00
Film Fest Gent Music
18 okt 20:00

Capitole Gent

Koop tickets  

Nodig je vrienden uit

In het kader van de komende editie van het World Soundtrack Awards organiseert Film Fest Gent een volledig concert ter ere van Marco Beltrami's filmwerk. Brussels Philharmonic, onder leiding van Dirk Brossé, zal de beste originele muziek van Marco Beltrami uitvoeren, begeleid door filmfragmenten op het grote scherm.

Op 18 oktober verwelkomt de World Soundtrack Awards Marco Beltrami, tweevoudig Oscar-genomineerde componist en één van de meest briljante filmcomponisten van zijn generatie, bekend om zijn unieke samenwerkingen met enkele van 's werelds meest gerespecteerde en iconische filmmakers zoals Kathryn Bigelow, James Mangold, Guillermo Del Toro, Wes Craven, Bertrand Tavernier, Tommy Lee Jones en Jean-François Richet.

De veelgeprezen Amerikaanse componist schreef onlangs nog de muziek voor de box-office hit 'A Quiet Place', genomineerd voor een Golden Globe voor Best Score, 'Velvet Buzzsaw' voor Netflix en de in 2019 Oscar-winnende documentaire 'Free Solo' van National Geographic.

Film Fest Gent verwelkomt ook de in Brooklyn geboren muzikant-componist Tamar-kali, die vorig jaar tijdens de World Soundtrack Awards de prijs 'Discovery of the Year' won voor de Oscar-genomineerde film 'Mudbound' van Dee Rees. Als onafhankelijk kunstenaar en componiste, staat ze bekend om haar eigen unieke en alternatieve geluid, waarbij ze klassieke orkestmuziek combineert met post-punk-invloeden.

19e World Soundtrack Awards Gala
Met muziek van Marco Beltrami & Tamar-kali
Brussels Philharmonic onder leiding van Dirk Brossé
18 oktober 2019 - Capitole Gent

Koop hier ticket(s)

19e World Soundtrack Awards & Marco Beltrami live in concert

Beluister de playlist op Spotify

Capitole Gent

Graaf Van Vlaanderenplein 5
9000 Gent
België

+32 (0)9 233 29 99
Online communicatie door Lavagraphics