VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
16e World Soundtrack Awards Ceremony & Concert
16e World Soundtrack Awards Ceremony & Concert
woensdag 19 okt 2016 - 20:00
Concerten
19 okt 20:00

Capitole Gent

Nodig je vrienden uit

16e World Soundtrack Awards Ceremony & Concert

Een exclusief World Soundtrack Awards Gala in het gezelschap van grote namen uit de internationale wereld van de filmmuziek. Tijdens de award ceremony wordt een nieuwe prijs uitgereikt: Best TV Composer of the Year. De prijsuitreiking wordt gevolgd door een concert met scores van verslavende hedendaagse tv-series.

De grote namen uit de branche zijn aanwezig bij de uitvoering van hun bekendste werk door Brussels Philharmonic en het Vlaams Radio Koor onder leiding van Dirk Brossé: o.a. ‘The White Queen’ van John Lunn, 'Roots' van Alex Heffes, 'Upstairs Downstairs' van Daniel Pemberton, 'Fargo' van Jeff Russo, 'House of Cards' van Jeff Beal en 'Homeland' van Sean Callery. En in het departement klassevolle miniseries dirigeert Dirk Brossé zijn eigen score voor 'Parade’s End'.

Ook onze eregeast, de Japanse componist Ryuichi Sakamoto, heeft zich ooit aan tv-scoring gewaagd (voor de miniserie 'Wild Palms'). Maar hij ontvangt die avond de Lifetime Achievement Award voor zijn hypnotiserende filmscores voor o.a. Nagisa Ôshima’s 'Merry Christmas Mr. Lawrence', Bernardo Bertolucci’s 'The Last Emperor', en Brian De Palma’s 'Femme Fatale'.

16e World Soundtrack Awards Ceremony & Concert

Koop tickets voor 16e World Soundtrack Awards Ceremony & Concert

Koop tickets  

Capitole Gent

Graaf Van Vlaanderenplein 5
9000 Gent
België

+32 (0)9 233 29 99
Online communicatie door Lavagraphics