World soundtrack awards
Choose your day:

2019

× Clear
Date
Quick view Film Fest Gent - Viridiana
Film: Classics

Viridiana
Tue 15 Oct 10:00 > 11:30 (90 min) @Kinepolis 06

Quick view Film Fest Gent - Zeroville
Film: Official Selection - In Competition

Zeroville
Tue 15 Oct 14:30 > 16:06 (96 min) @Kinepolis 06

Quick view Film Fest Gent - Present.Perfect.
Film: Official Selection - Global Cinema

Present.Perfect.
Tue 15 Oct 14:30 > 16:34 (124 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - Öndög
Film: Official Selection - In Competition

Öndög
Tue 15 Oct 14:30 > 16:10 (100 min) @Kinepolis 01

Quick view Film Fest Gent - Mother
Film: Official Selection - Global Cinema

Mother
Tue 15 Oct 14:30 > 15:52 (82 min) @Sphinx 3

Quick view Film Fest Gent - Liberté
Film: Focus on Spanish Cinema

Liberté
Tue 15 Oct 14:30 > 16:42 (132 min) @KASKcinema

Quick view Film Fest Gent - Land of Ashes
Film: Official Selection - Global Cinema

Land of Ashes
Tue 15 Oct 14:30 > 15:52 (82 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - Instinct
Film: Gala Premières and special events

Instinct
Tue 15 Oct 14:30 > 16:18 (108 min) @Kinepolis 04

Quick view Film Fest Gent - Honeyland
Film: Gala Premières and special events

Honeyland
Tue 15 Oct 14:30 > 15:57 (87 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - Little Joe
Film: Official Selection - In Competition

Little Joe
Tue 15 Oct 16:45 > 18:25 (100 min) @Kinepolis 01

Quick view Film Fest Gent - Thou Shalt Not Kill
Film: Official Selection - Global Cinema

Thou Shalt Not Kill
Tue 15 Oct 17:00 > 19:00 (120 min) @Sphinx 3

Quick view Film Fest Gent - The Barefoot Emperor
Film: Gala Premières and special events

The Barefoot Emperor
Tue 15 Oct 17:00 > 18:38 (98 min) @Kinepolis 06

Quick view Film Fest Gent - Bait
Film: Official Selection - Global Cinema

Bait
Tue 15 Oct 17:00 > 18:29 (89 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - The Lighthouse
Film: Gala Premières and special events

The Lighthouse
Tue 15 Oct 17:30 > 19:20 (110 min) @Kinepolis 04

Quick view Film Fest Gent - I Used To Be Normal: A Boyband Fangirl Story
Film: Sound and Vision

I Used To Be Normal: A Boyband Fangirl Story
Tue 15 Oct 17:30 > 19:03 (93 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - El niño de la luna
Film: Classics

El niño de la luna
Tue 15 Oct 17:30 > 19:28 (118 min) @KASKcinema

Quick view Film Fest Gent - Ana y los lobos
Film: Classics

Ana y los lobos
Tue 15 Oct 17:30 > 19:10 (100 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - System Crasher
Film: Gala Premières and special events

System Crasher
Tue 15 Oct 19:30 > 21:28 (118 min) @Kinepolis 06

Quick view Film Fest Gent - La Belle époque
Film: Gala Premières and special events

La Belle époque
Tue 15 Oct 19:30 > 21:25 (115 min) @Kinepolis 01

Quick view Film Fest Gent - Echo
Film: Official Selection - Global Cinema

Echo
Tue 15 Oct 19:30 > 20:49 (79 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - What She Said: The Art of Pauline Kael
Film: Artists on Film

What She Said: The Art of Pauline Kael
Tue 15 Oct 19:45 > 21:20 (95 min) @Sphinx 2

Quick view Film Fest Gent - Martin Eden
Film: Official Selection - In Competition

Martin Eden
Tue 15 Oct 19:45 > 21:50 (125 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - Uitgelezen
Talk: Videodroom

Uitgelezen
Tue 15 Oct 20:00 > 22:00 (120 min) @Vooruit Theaterzaal

Quick view Film Fest Gent - The Dead Don't Die
Film: Gala Premières and special events

The Dead Don't Die
Tue 15 Oct 20:00 > 21:44 (104 min) @Kinepolis 03

Quick view Film Fest Gent - Pa Negre
Film: Classics

Pa Negre
Tue 15 Oct 20:00 > 21:48 (108 min) @KASKcinema

Quick view Film Fest Gent - Summer of Changsha
Film: Official Selection - Global Cinema

Summer of Changsha
Tue 15 Oct 20:00 > 22:00 (120 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - De Twaalf (episode 1 & 2)
Film: Serial Madness

De Twaalf (episode 1 & 2)
Tue 15 Oct 20:00 > 21:30 (90 min) @Kinepolis 02

Quick view Film Fest Gent - Atlantique
Film: Official Selection - In Competition

Atlantique
Tue 15 Oct 20:00 > 21:44 (104 min) @Kinepolis 05

Quick view Film Fest Gent - The Dying Swan
Film: Classics

The Dying Swan
Tue 15 Oct 20:30 > 22:00 (90 min) @Vooruit Domzaal

Quick view Film Fest Gent - The Ground Beneath My Feet
Film: Official Selection - Global Cinema

The Ground Beneath My Feet
Tue 15 Oct 21:30 > 23:18 (108 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - Panel Film Criticism Today
Talk

Panel Film Criticism Today
Tue 15 Oct 21:30 > 22:30 (60 min) @Sphinx 2

Quick view Film Fest Gent - Douze Mille
Film: Official Selection - In Competition

Douze Mille
Tue 15 Oct 21:45 > 23:36 (111 min) @Kinepolis 06

Quick view Film Fest Gent - Divino Amor
Film: Gala Premières and special events

Divino Amor
Tue 15 Oct 21:45 > 23:26 (101 min) @Kinepolis 01

Quick view Film Fest Gent - A White, White Day
Film: Official Selection - In Competition

A White, White Day
Tue 15 Oct 22:00 > 23:49 (109 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - The Report
Film: Gala Premières and special events

The Report
Tue 15 Oct 22:15 > 00:13 (118 min) @Kinepolis 04

Quick view Film Fest Gent - Zaniki
Film: Focus on Spanish Cinema

Zaniki
Tue 15 Oct 22:30 > 23:45 (75 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - Let There Be Light
Film: Official Selection - Global Cinema

Let There Be Light
Tue 15 Oct 22:30 > 00:03 (93 min) @Studio Skoop 2

10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
Film: Liberté
14:30 > 16:42 (132 min) @KASKcinema
Film: El niño de la luna
17:30 > 19:28 (118 min) @KASKcinema
Film: Pa Negre
20:00 > 21:48 (108 min) @KASKcinema
Film: Öndög
14:30 > 16:10 (100 min) @Kinepolis 01
Film: Little Joe
16:45 > 18:25 (100 min) @Kinepolis 01
Film: La Belle époque
19:30 > 21:25 (115 min) @Kinepolis 01
Film: Divino Amor
21:45 > 23:26 (101 min) @Kinepolis 01
Film: De Twaalf (episode 1 & 2)
20:00 > 21:30 (90 min) @Kinepolis 02
Film: The Dead Don't Die
20:00 > 21:44 (104 min) @Kinepolis 03
Film: Instinct
14:30 > 16:18 (108 min) @Kinepolis 04
Film: The Lighthouse
17:30 > 19:20 (110 min) @Kinepolis 04
Film: The Report
22:15 > 00:13 (118 min) @Kinepolis 04
Film: Atlantique
20:00 > 21:44 (104 min) @Kinepolis 05
Film: Viridiana
10:00 > 11:30 (90 min) @Kinepolis 06
Film: Zeroville
14:30 > 16:06 (96 min) @Kinepolis 06
Film: The Barefoot Emperor
17:00 > 18:38 (98 min) @Kinepolis 06
Film: System Crasher
19:30 > 21:28 (118 min) @Kinepolis 06
Film: Douze Mille
21:45 > 23:36 (111 min) @Kinepolis 06
Film: A White, White Day
22:00 > 23:49 (109 min) @Kinepolis 08
Film: Honeyland
14:30 > 15:57 (87 min) @Sphinx 1
Film: I Used To Be Normal: A Boyband Fangirl Story
17:30 > 19:03 (93 min) @Sphinx 1
Film: Echo
19:30 > 20:49 (79 min) @Sphinx 1
Film: The Ground Beneath My Feet
21:30 > 23:18 (108 min) @Sphinx 1
Film: What She Said: The Art of Pauline Kael
19:45 > 21:20 (95 min) @Sphinx 2
Talk: Panel Film Criticism Today
21:30 > 22:30 (60 min) @Sphinx 2
Film: Mother
14:30 > 15:52 (82 min) @Sphinx 3
Film: Thou Shalt Not Kill
17:00 > 19:00 (120 min) @Sphinx 3
Film: Land of Ashes
14:30 > 15:52 (82 min) @Studio Skoop 1
Film: Bait
17:00 > 18:29 (89 min) @Studio Skoop 1
Film: Martin Eden
19:45 > 21:50 (125 min) @Studio Skoop 1
Film: Zaniki
22:30 > 23:45 (75 min) @Studio Skoop 1
Film: Present.Perfect.
14:30 > 16:34 (124 min) @Studio Skoop 2
Film: Ana y los lobos
17:30 > 19:10 (100 min) @Studio Skoop 2
Film: Summer of Changsha
20:00 > 22:00 (120 min) @Studio Skoop 2
Film: Let There Be Light
22:30 > 00:03 (93 min) @Studio Skoop 2
Film: The Dying Swan
20:30 > 22:00 (90 min) @Vooruit Domzaal
Talk: Uitgelezen
20:00 > 22:00 (120 min) @Vooruit Theaterzaal
Online communication by Lavagraphics