World soundtrack awards
Choose your day:

2019

× Clear
Date
Quick view Film Fest Gent - El Espiritu de la Colmena
Film: Classics

El Espiritu de la Colmena
Thu 10 Oct 10:00 > 11:38 (98 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - The Ghost of Peter Sellers
Film: Artists on Film

The Ghost of Peter Sellers
Thu 10 Oct 14:30 > 16:03 (93 min) @KASKcinema

Quick view Film Fest Gent - The Day After I'm Gone
Film: Official Selection - Global Cinema

The Day After I'm Gone
Thu 10 Oct 14:30 > 16:05 (95 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - Pavarotti
Film: Sound and Vision

Pavarotti
Thu 10 Oct 14:30 > 16:24 (114 min) @Kinepolis 01

Quick view Film Fest Gent - Luce
Film: Gala Premières and special events

Luce
Thu 10 Oct 14:30 > 16:19 (109 min) @Kinepolis 04

Quick view Film Fest Gent - Balada triste de trompeta
Film: Classics

Balada triste de trompeta
Thu 10 Oct 14:30 > 16:17 (107 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - Entre dues aigües
Film: Focus on Spanish Cinema

Entre dues aigües
Thu 10 Oct 14:30 > 16:46 (136 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - Where's My Roy Cohn?
Film: Official Selection - Global Cinema

Where's My Roy Cohn?
Thu 10 Oct 15:00 > 16:37 (97 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - Summer of Changsha
Film: Official Selection - Global Cinema

Summer of Changsha
Thu 10 Oct 17:15 > 19:15 (120 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - Douze Mille
Film: Official Selection - In Competition

Douze Mille
Thu 10 Oct 17:15 > 19:06 (111 min) @Kinepolis 01

Quick view Film Fest Gent - While at War
Film: Focus on Spanish Cinema

While at War
Thu 10 Oct 17:30 > 19:17 (107 min) @Kinepolis 04

Quick view Film Fest Gent - 5 è il numero perfetto
Film: Official Selection - Global Cinema

5 è il numero perfetto
Thu 10 Oct 17:30 > 19:10 (100 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - Jean-Paul Gaultier: Freak and Chic
Film: Artists on Film

Jean-Paul Gaultier: Freak and Chic
Thu 10 Oct 17:30 > 19:04 (94 min) @Sphinx 3

Quick view Film Fest Gent - Let There Be Light
Film: Official Selection - Global Cinema

Let There Be Light
Thu 10 Oct 17:30 > 19:03 (93 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - Sons of Denmark
Film: Official Selection - Global Cinema

Sons of Denmark
Thu 10 Oct 17:30 > 19:30 (120 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - Memory: The Origins of Alien
Film: Artists on Film

Memory: The Origins of Alien
Thu 10 Oct 17:30 > 19:05 (95 min) @KASKcinema

Quick view Film Fest Gent - J'ai perdu mon corps
Film: Official Selection - In Competition

J'ai perdu mon corps
Thu 10 Oct 19:30 > 20:51 (81 min) @Kinepolis 01

Quick view Film Fest Gent - Tras el Cristal
Film: Classics

Tras el Cristal
Thu 10 Oct 19:45 > 21:35 (110 min) @Sphinx 3

Quick view Film Fest Gent - Litigante
Film: Official Selection - Global Cinema

Litigante
Thu 10 Oct 19:45 > 21:18 (93 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - Knives Out
Film: Gala Premières and special events

Knives Out
Thu 10 Oct 19:45 > 21:55 (130 min) @Kinepolis 02

Quick view Film Fest Gent - A White, White Day
Film: Official Selection - In Competition

A White, White Day
Thu 10 Oct 19:45 > 21:34 (109 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - Leap of Faith: William Friedkin on The Exorcist
Film: Artists on Film

Leap of Faith: William Friedkin on The Exorcist
Thu 10 Oct 20:00 > 21:44 (104 min) @KASKcinema

Quick view Film Fest Gent - Petra
Film: Focus on Spanish Cinema

Petra
Thu 10 Oct 20:00 > 21:47 (107 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - Beats
Film: Gala Premières and special events

Beats
Thu 10 Oct 20:00 > 21:36 (96 min) @Vooruit Theaterzaal

Quick view Film Fest Gent - All My Loving
Film: Official Selection - Global Cinema

All My Loving
Thu 10 Oct 20:00 > 21:56 (116 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - Europalia Romania: Kinema Ikon
Concert: Videodroom

Europalia Romania: Kinema Ikon
Thu 10 Oct 20:30 > 00:00 (210 min) @Vooruit Balzaal

Quick view Film Fest Gent - Zeroville
Film: Official Selection - In Competition

Zeroville
Thu 10 Oct 21:30 > 23:06 (96 min) @Kinepolis 01

Quick view Film Fest Gent - Liberté
Film: Focus on Spanish Cinema

Liberté
Thu 10 Oct 22:00 > 00:12 (132 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - La Llorona
Film: Official Selection - In Competition

La Llorona
Thu 10 Oct 22:00 > 23:37 (97 min) @Kinepolis 06

Quick view Film Fest Gent - Incerta Gloria
Film: Classics

Incerta Gloria
Thu 10 Oct 22:00 > 23:55 (115 min) @Sphinx 3

Quick view Film Fest Gent - The Art of Self-Defense
Film: Official Selection - Global Cinema

The Art of Self-Defense
Thu 10 Oct 22:15 > 23:59 (104 min) @Kinepolis 04

Quick view Film Fest Gent - Take Me Somewhere Nice
Film: Official Selection - Global Cinema

Take Me Somewhere Nice
Thu 10 Oct 22:15 > 23:46 (91 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - Piranhas
Film: Gala Premières and special events

Piranhas
Thu 10 Oct 22:15 > 00:00 (105 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - Canción sin nombre
Film: Official Selection - Global Cinema

Canción sin nombre
Thu 10 Oct 22:30 > 00:07 (97 min) @Studio Skoop 2

10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
Film: The Ghost of Peter Sellers
14:30 > 16:03 (93 min) @KASKcinema
Film: Memory: The Origins of Alien
17:30 > 19:05 (95 min) @KASKcinema
Film: Leap of Faith: William Friedkin on The Exorcist
20:00 > 21:44 (104 min) @KASKcinema
Film: Pavarotti
14:30 > 16:24 (114 min) @Kinepolis 01
Film: Douze Mille
17:15 > 19:06 (111 min) @Kinepolis 01
Film: J'ai perdu mon corps
19:30 > 20:51 (81 min) @Kinepolis 01
Film: Zeroville
21:30 > 23:06 (96 min) @Kinepolis 01
Film: Knives Out
19:45 > 21:55 (130 min) @Kinepolis 02
Film: Luce
14:30 > 16:19 (109 min) @Kinepolis 04
Film: While at War
17:30 > 19:17 (107 min) @Kinepolis 04
Film: The Art of Self-Defense
22:15 > 23:59 (104 min) @Kinepolis 04
Film: La Llorona
22:00 > 23:37 (97 min) @Kinepolis 06
Film: El Espiritu de la Colmena
10:00 > 11:38 (98 min) @Kinepolis 08
Film: Entre dues aigües
14:30 > 16:46 (136 min) @Kinepolis 08
Film: 5 è il numero perfetto
17:30 > 19:10 (100 min) @Kinepolis 08
Film: A White, White Day
19:45 > 21:34 (109 min) @Kinepolis 08
Film: Piranhas
22:15 > 00:00 (105 min) @Kinepolis 08
Film: Balada triste de trompeta
14:30 > 16:17 (107 min) @Sphinx 1
Film: Sons of Denmark
17:30 > 19:30 (120 min) @Sphinx 1
Film: Petra
20:00 > 21:47 (107 min) @Sphinx 1
Film: Take Me Somewhere Nice
22:15 > 23:46 (91 min) @Sphinx 1
Film: Jean-Paul Gaultier: Freak and Chic
17:30 > 19:04 (94 min) @Sphinx 3
Film: Tras el Cristal
19:45 > 21:35 (110 min) @Sphinx 3
Film: Incerta Gloria
22:00 > 23:55 (115 min) @Sphinx 3
Film: Where's My Roy Cohn?
15:00 > 16:37 (97 min) @Studio Skoop 1
Film: Let There Be Light
17:30 > 19:03 (93 min) @Studio Skoop 1
Film: All My Loving
20:00 > 21:56 (116 min) @Studio Skoop 1
Film: Liberté
22:00 > 00:12 (132 min) @Studio Skoop 1
Film: The Day After I'm Gone
14:30 > 16:05 (95 min) @Studio Skoop 2
Film: Summer of Changsha
17:15 > 19:15 (120 min) @Studio Skoop 2
Film: Litigante
19:45 > 21:18 (93 min) @Studio Skoop 2
Film: Canción sin nombre
22:30 > 00:07 (97 min) @Studio Skoop 2
Concert: Europalia Romania: Kinema Ikon
20:30 > 00:00 (210 min) @Vooruit Balzaal
Film: Beats
20:00 > 21:36 (96 min) @Vooruit Theaterzaal
Online communication by Lavagraphics