World soundtrack awards
Choose your day:

2019

× Clear
Date
Quick view Film Fest Gent - Les Misérables
Film: Gala Premières and special events

Les Misérables
Wed 9 Oct 10:00 > 11:42 (102 min) @Kinepolis 04

Quick view Film Fest Gent - Staff Only
Film: Focus on Spanish Cinema

Staff Only
Wed 9 Oct 14:30 > 15:52 (82 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - What You Gonna Do When the World's on Fire?
Film: Official Selection - Global Cinema

What You Gonna Do When the World's on Fire?
Wed 9 Oct 14:30 > 16:33 (123 min) @KASKcinema

Quick view Film Fest Gent - Mijn bijzonder rare week met Tess (9+)
Film: Kidsproof

Mijn bijzonder rare week met Tess (9+)
Wed 9 Oct 14:30 > 15:52 (82 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - Kortfilmcompilatie: Zibilla staat op haar strepen (4+)
Film: Kidsproof

Kortfilmcompilatie: Zibilla staat op haar strepen (4+)
Wed 9 Oct 14:30 > 15:16 (46 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - El Rey de La Habana
Film: Classics

El Rey de La Habana
Wed 9 Oct 14:30 > 16:35 (125 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - El diputado
Film: Classics

El diputado
Wed 9 Oct 14:30 > 16:20 (110 min) @Sphinx 3

Quick view Film Fest Gent - Aïlo, het dappere rendier (8+)
Film: Kidsproof

Aïlo, het dappere rendier (8+)
Wed 9 Oct 14:30 > 15:56 (86 min) @Kinepolis 04

Quick view Film Fest Gent - A Girl Missing
Film: Official Selection - Global Cinema

A Girl Missing
Wed 9 Oct 14:30 > 16:21 (111 min) @Kinepolis 01

Quick view Film Fest Gent - Cunningham - 3D
Film: Artists on Film

Cunningham - 3D
Wed 9 Oct 15:45 > 17:18 (93 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - Directors Talk: Roberto Minervini
Talk: Official Selection - Global Cinema

Directors Talk: Roberto Minervini
Wed 9 Oct 16:45 > 17:45 (60 min) @KASKcinema

Quick view Film Fest Gent - Stupid Young Heart
Film: Gala Premières and special events

Stupid Young Heart
Wed 9 Oct 17:00 > 18:42 (102 min) @Kinepolis 04

Quick view Film Fest Gent - Canción sin nombre
Film: Official Selection - Global Cinema

Canción sin nombre
Wed 9 Oct 17:00 > 18:37 (97 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - The Art of Self-Defense
Film: Official Selection - Global Cinema

The Art of Self-Defense
Wed 9 Oct 17:15 > 18:59 (104 min) @Kinepolis 01

Quick view Film Fest Gent - Júlia Ist
Film: Focus on Spanish Cinema

Júlia Ist
Wed 9 Oct 17:30 > 19:00 (90 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - El Espiritu de la Colmena
Film: Classics

El Espiritu de la Colmena
Wed 9 Oct 17:30 > 19:08 (98 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - Das freiwillige Jahr
Film: Official Selection - Global Cinema

Das freiwillige Jahr
Wed 9 Oct 17:30 > 18:56 (86 min) @Sphinx 3

Quick view Film Fest Gent - A White, White Day
Film: Official Selection - In Competition

A White, White Day
Wed 9 Oct 18:00 > 19:49 (109 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - Barbara Rubin and the Exploding NY Underground
Film: Artists on Film

Barbara Rubin and the Exploding NY Underground
Wed 9 Oct 18:15 > 19:33 (78 min) @KASKcinema

Quick view Film Fest Gent - Muidhond
Film: Official Selection - In Competition

Muidhond
Wed 9 Oct 19:45 > 21:24 (99 min) @Kinepolis 03

Quick view Film Fest Gent - Monos
Film: Official Selection - In Competition

Monos
Wed 9 Oct 19:45 > 21:27 (102 min) @Kinepolis 01

Quick view Film Fest Gent - Luce
Film: Gala Premières and special events

Luce
Wed 9 Oct 19:45 > 21:34 (109 min) @Kinepolis 05

Quick view Film Fest Gent - Fire Will Come
Film: Focus on Spanish Cinema

Fire Will Come
Wed 9 Oct 19:45 > 21:10 (85 min) @Sphinx 3

Quick view Film Fest Gent - Viridiana
Film: Classics

Viridiana
Wed 9 Oct 20:00 > 21:30 (90 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - The Lighthouse
Film: Gala Premières and special events

The Lighthouse
Wed 9 Oct 20:00 > 21:50 (110 min) @Kinepolis 02

Quick view Film Fest Gent - The Report
Film: Gala Premières and special events

The Report
Wed 9 Oct 20:00 > 21:58 (118 min) @Vooruit Theaterzaal

Quick view Film Fest Gent - The Farewell
Film: Gala Premières and special events

The Farewell
Wed 9 Oct 20:00 > 21:38 (98 min) @Kinepolis 09

Quick view Film Fest Gent - Memory: The Origins of Alien
Film: Artists on Film

Memory: The Origins of Alien
Wed 9 Oct 20:00 > 21:35 (95 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - Le Motel w. Antoine De Schuyter (AV Show)
Concert: Videodroom

Le Motel w. Antoine De Schuyter (AV Show)
Wed 9 Oct 20:00 > 22:30 (150 min) @Vooruit Balzaal

Quick view Film Fest Gent - Friedkin Uncut
Film: Artists on Film

Friedkin Uncut
Wed 9 Oct 20:00 > 21:46 (106 min) @KASKcinema

Quick view Film Fest Gent - Mr. Jones
Film: Official Selection - Global Cinema

Mr. Jones
Wed 9 Oct 22:00 > 23:59 (119 min) @Kinepolis 01

Quick view Film Fest Gent - End of the Century
Film: Official Selection - Global Cinema

End of the Century
Wed 9 Oct 22:00 > 23:24 (84 min) @Sphinx 3

Quick view Film Fest Gent - Blanco en Blanco
Film: Official Selection - In Competition

Blanco en Blanco
Wed 9 Oct 22:15 > 23:55 (100 min) @Kinepolis 06

Quick view Film Fest Gent - International Shorts - III
Film: International Short Film Competition

International Shorts - III
Wed 9 Oct 22:30 > 23:55 (85 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - Leap of Faith: William Friedkin on The Exorcist
Film: Artists on Film

Leap of Faith: William Friedkin on The Exorcist
Wed 9 Oct 22:30 > 00:14 (104 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - The Souvenir
Film: Official Selection - Global Cinema

The Souvenir
Wed 9 Oct 22:30 > 00:30 (120 min) @Kinepolis 04

Quick view Film Fest Gent - Entre dues aigües
Film: Focus on Spanish Cinema

Entre dues aigües
Wed 9 Oct 22:30 > 00:46 (136 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - Els dies que vindran
Film: Focus on Spanish Cinema

Els dies que vindran
Wed 9 Oct 22:30 > 00:05 (95 min) @Sphinx 1

10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
Film: What You Gonna Do When the World's on Fire?
14:30 > 16:33 (123 min) @KASKcinema
Talk: Directors Talk: Roberto Minervini
16:45 > 17:45 (60 min) @KASKcinema
Film: Barbara Rubin and the Exploding NY Underground
18:15 > 19:33 (78 min) @KASKcinema
Film: Friedkin Uncut
20:00 > 21:46 (106 min) @KASKcinema
Film: A Girl Missing
14:30 > 16:21 (111 min) @Kinepolis 01
Film: The Art of Self-Defense
17:15 > 18:59 (104 min) @Kinepolis 01
Film: Monos
19:45 > 21:27 (102 min) @Kinepolis 01
Film: Mr. Jones
22:00 > 23:59 (119 min) @Kinepolis 01
Film: The Lighthouse
20:00 > 21:50 (110 min) @Kinepolis 02
Film: Muidhond
19:45 > 21:24 (99 min) @Kinepolis 03
Film: Les Misérables
10:00 > 11:42 (102 min) @Kinepolis 04
Film: Aïlo, het dappere rendier (8+)
14:30 > 15:56 (86 min) @Kinepolis 04
Film: Stupid Young Heart
17:00 > 18:42 (102 min) @Kinepolis 04
Film: The Souvenir
22:30 > 00:30 (120 min) @Kinepolis 04
Film: Luce
19:45 > 21:34 (109 min) @Kinepolis 05
Film: Blanco en Blanco
22:15 > 23:55 (100 min) @Kinepolis 06
Film: Kortfilmcompilatie: Zibilla staat op haar strepen (4+)
14:30 > 15:16 (46 min) @Kinepolis 08
Film: Cunningham - 3D
15:45 > 17:18 (93 min) @Kinepolis 08
Film: A White, White Day
18:00 > 19:49 (109 min) @Kinepolis 08
Film: Entre dues aigües
22:30 > 00:46 (136 min) @Kinepolis 08
Film: The Farewell
20:00 > 21:38 (98 min) @Kinepolis 09
Film: Staff Only
14:30 > 15:52 (82 min) @Sphinx 1
Film: Júlia Ist
17:30 > 19:00 (90 min) @Sphinx 1
Film: Els dies que vindran
22:30 > 00:05 (95 min) @Sphinx 1
Film: El diputado
14:30 > 16:20 (110 min) @Sphinx 3
Film: Das freiwillige Jahr
17:30 > 18:56 (86 min) @Sphinx 3
Film: Fire Will Come
19:45 > 21:10 (85 min) @Sphinx 3
Film: End of the Century
22:00 > 23:24 (84 min) @Sphinx 3
Film: Mijn bijzonder rare week met Tess (9+)
14:30 > 15:52 (82 min) @Studio Skoop 1
Film: Canción sin nombre
17:00 > 18:37 (97 min) @Studio Skoop 1
Film: Viridiana
20:00 > 21:30 (90 min) @Studio Skoop 1
Film: International Shorts - III
22:30 > 23:55 (85 min) @Studio Skoop 1
Film: El Rey de La Habana
14:30 > 16:35 (125 min) @Studio Skoop 2
Film: El Espiritu de la Colmena
17:30 > 19:08 (98 min) @Studio Skoop 2
Film: Memory: The Origins of Alien
20:00 > 21:35 (95 min) @Studio Skoop 2
Film: Leap of Faith: William Friedkin on The Exorcist
22:30 > 00:14 (104 min) @Studio Skoop 2
Concert: Le Motel w. Antoine De Schuyter (AV Show)
20:00 > 22:30 (150 min) @Vooruit Balzaal
Film: The Report
20:00 > 21:58 (118 min) @Vooruit Theaterzaal
Online communication by Lavagraphics