VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Kies je dag:
Vraag hier je accreditatie aan
Accreditatie aanvragen
Film Fest Gent
FILM FEST GENT

10 > 20 okt 2017

Een accreditatie voor FFGent 2017 kan hier aangevraagd worden tot en met 30 september. 

Een accrediatatiepas verleent u:

  • toegang (zonder ticket) tot alle Press & Industry screenings in Kinepolis-Gent (Een dagprogramma speciaal voor de geaccrediteerden van het filmfestival. Dit programma bestaat voornamelijk uit vertoningen van films uit de Officiële Selectie in en buiten competitie);
  • vrije toegang tot publieke ochtend- en namiddagfilmvoorstellingen (behalve in weekend en steeds in functie van beschikbare plaatsen);
  • mogelijkheid tot aanvragen ticket (één ticket per film) voor publieke filmvoorstellingen van 20u en 22u30 en alle weekend voorstellingen (in functie van beschikbaarheid). Tickets worden ten vroegste één dag op voorhand ter beschikking gesteld in het Press & Industry Office. Voor alle publieke filmvoorstellingen blokkeren we een contingent specifiek voor accreditatiepashouders. Dus ook al is een voorstelling uitverkocht voor publiek, kunnen er nog tickets beschikbaar zijn voor geaccrediteerden;
  • toegang tot de Press & Industry Office @ Kinepolis (Fantasiazaal);
  • toegang (of korting) voor industry events.

De badge verleent u GEEN toegang tot speciale evenementen zoals openings- of slotfilm; recepties; concerten; en evenementen op uitnodiging.

Voor de aanmaak van een accreditatie wordt een bijdrage van €75 gevraagd. Betalen kan enkel met VISA of MASTERCARD. Op vertoon van een officiële perskaart moet deze bijdrage niet betaald worden. Fotografen en cameraploegen zijn ook vrijgesteld van deze bijdrage, hun accreditatie geeft echter geen toegang tot filmvoorstellingen. 

Bent u lid van één van de beroepsgildes (Scenaristengilde, Unie van regisseurs, Acteursgilde, SBC, VOFTP of Belgian Screen Composers Guild) dan betaal je 30 euro per accreditatie. 

Voor aanvragen die ons na 30 september worden toegezonden, zullen de dossierkosten met €15 worden verhoogd. Een accreditatie is gratis op vertoon van een geldige perskaart 2017. 

Uw accreditatiekaart is strikt persoonlijk en wordt NIET opgestuurd maar kan vanaf maandag 9 oktober 2017 worden afgehaald in het Press & Industry Office, open vanaf 9u tot 19u30. De Press & Industry Office bevindt zich in de Fantasiazaal in Kinepolis Gent (Ter Platen 12).

Save the date: het volledige programma wordt donderdag 21 september aangekondigd tijdens de persconferentie. Meer informatie daarover volgt. Tot op het festival! 

Online communicatie door Lavagraphics