Info voor journalisten

Welkom op het persgedeelte van onze website. Hier kunt u persberichten en persmappen downloaden met betrekking tot Film Fest Gent. Jaarlijks bezoeken meer dan 300 journalisten het festival. Zij kunnen tijdens het festival terecht in het Press & Industry Office voor alle informatie over het festival. Opgelet: het Press & Industry Office bevindt zich in de benedenfoyer van Kinepolis Gent (Fantasiazaal).

Het 43e Film Fest Gent vindt plaats van 11 tot 21 october 2016.

Persaccreditatie
Journalisten die het festival wensen te volgen, kunnen hiervoor vanaf 1 augustus 2016 een persaccreditatie aanvragen. Voor de aanmaak van een accreditatie wordt een bijdrage van € 75 gevraagd. ENKEL op vertoon van een officiële perskaart van 2016 moet deze bijdrage niet betaald worden.

Perslijst
Wenst u zich in te schrijven op de perslijst? Dat kan via deze link.

Mocht u op deze site niet de informatie vinden die u zoekt, mail dan naar press@filmfestival.be.

Press contact

Riema Reybrouck
Leeuwstraat 40b
9000 Gent
T +32 9 242 80 60
F +32 9 221 90 74

Accreditatie aanvragen

-F.

Informatie voor journalisten & film professionals

Accreditaties kunnen aangevraagd worden vanaf 1 augustus.

Voor de aanmaak van een accreditatie wordt een bijdrage van € 75 gevraagd. Betalen kan enkel met VISA of MASTERCARD. Op vertoon van een officiële perskaart moet deze bijdrage niet betaald worden. Fotografen en cameraploegen zijn ook vrijgesteld van deze bijdrage, hun accreditatie geeft echter geen toegang tot filmvoorstellingen.

Voor aanvragen die ons na 1 oktober worden toegezonden, zullen de dossierkosten met € 15 worden verhoogd.

Uw accreditatiekaart is strikt persoonlijk en wordt NIET opgestuurd maar kan vanaf maandag 10 oktober 2016 worden afgehaald in het Press & Industry Office dagelijks vanaf 9u tot 19u30.

Belangrijk

Onvolledig of slecht ingevulde aanvragen zullen na al de andere onderzocht worden. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. Het inzenden van uw aanvraag garandeert geen accreditatie.

Het festival verwacht van de geaccrediteerde pers alle bewijsmateriaal (print/dvd) toegestuurd te krijgen.

Aanvragen

Perskit

De perskit bevat de logo's van Film Fest Gent.