Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA

Partnerships

Film Fest Gent wordt jaarlijks gedragen door onze business partners, die zich actief verbinden aan het festival vanuit hun eigen expertise en inhoudelijke invalshoek. Een samenwerking met het festival biedt bedrijven, organisaties en ondernemers veel voordelen. Variërend van zichtbaarheid onder een betrokken, hoog opgeleide en jonge doelgroep* en de grote media-aandacht voor Film Fest Gent tot aan onvergetelijke netwerkmomenten op het festival voor uw bedrijf en uw klanten, zakenrelaties of persoonlijke relaties. Op uw beurt helpt u onze artistieke onafhankelijkheid te waarborgen.

Film Fest Gent is voor ons een ideale gelegenheid om cliënten uit te nodigen omdat het een toegankelijk kunstevenement is met een wereldwijde reputatie en uitstraling. Jaarlijks zorgt Film Fest Gent voor een boeiende en soms uitdagende film selectie. Ontvangst en organisatie door een enthousiaste groep medewerkers en een zeer verzorgde catering zorgen voor een aangename en efficiënte netwerk ervaring.
Filip Clarys - Zonedirecteur ING Oost- en West-Vlaanderen

Film Fest Gent staat altijd open voor innovatieve business partnerships. Het festival biedt een brede waaier aan business- en sponsormogelijkheden aan, op maat gemaakt voor onze gezamenlijke noden en wensen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier om te horen wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

*In 2015 kende het festival 100.000 bezoekers, dat voor een groot deel bestaat uit een jonge doelgroep van <45 jarigen (55 procent), hoger opgeleid en met een grote belangstelling voor kunst en cultuur. Van de bezoekers komt 50 procent uit de stad Gent en aangrenzende deelgemeentes, de overige bezoekers zijn afkomstig uit grootstedelijke gebieden als Brussel, Antwerpen en Leuven.

Partnership aanvragen

Sponsorcontact

Géraldine Labeeu
Leeuwstraat 40 B
9000 GENT

Tel. +32 9 242 80 60
Fax. +32 9 221 90 74

sponsor@filmfestgent.be

Online communicatie door Lavagraphics