Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA

FFGent tipt:

Film Fest Gent - WAF! Krokus komt eraan
FFGent tipt:

Kids: maak je eigen animatiefilm!

Kids met een passie voor film, tekenen en plezier maken, opgelet! Ook in 2017 start Waf! met een serie animatiefilmworkshops voor kinderen. Je kan je nu al inschrijven voor het eerste, meerdaagse animatiefilmatelier in de Krokusvakantie, met als titel ‘1, 2, 3, … MetamorphosiE’,  naar de SMAK tentoonstelling ‘Metamorphosis’ van James Welling.

Lees meer  

Film Fest Gent -
FFGent tipt:

'Are you Series'? Bozar pakt uit met zesdaagse vol tv-series

Met de voorstelling van ‘The Night Manager’ van Susanne Bier begint deze woensdagavond 7 december in de Brusselse Bozar de vierde editie van het festival ‘Are you series?’. Tot en met 12 december 2016 kunnen professionals en liefhebbers van tv-series in meer dan vijftien voorstellingen, workshops, masterclasses en lezingen kennismaken met de explosieve creativiteit die het genre de jongste tijd kenmerkt. 

Lees meer  

Film Fest Gent - Burnt by the Sun
FFGent tipt:

Russian Days @ Flagey - win nu tickets

Een eeuw geleden waren het roerige tijden voor ons continent, met grote omwentelingen door de Eerste Wereldoorlog en de Russische Revolutie. Binnen deze context organiseert het Brussels cultuurhuis Flagey de Russian Days, drie themadagen waarin Rusland in de kijker wordt gezet. Verwacht het beste uit Russische cinema, literatuur, debatten en concerten met werk van de allergrootste Russische muzikanten. Je maakt bovendien nu kans op één van de duotickets voor het filmconcert van Edward Artemiev op 16 december. 

Lees meer  

Online communicatie door Lavagraphics