Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Film Fest Gent - Talk: Uitgelezen
Talk: Uitgelezen

Met: Met Lize Spit, Hagar Peeters, Karlijn Sileghem & Frank Vander linden

duur: 120 minuten


Film Fest Gent in Vooruit

Koop tickets
Verkoop via externe partner (niet via winkelmandje Film Fest Gent)

dinsdag 18/10 - 20u
DE BESTE BOEKENTIPS UIT DE LAGE LANDEN

Naast 15 miljoen verkochte boeken gingen er in 2015 zomaar eventjes 500 000 e-books over de virtuele toogbank. Een gigantische hoeveelheid lectuur om te doorploegen, een haast onbegonnen werk als lezer. Gelukkig is er nog het welbekende boekenprogramma Uitgelezen om je een handje te helpen.

Een gerenommeerd panel, met als vanouds journaliste Anna Luyten, vist de parels uit die enorme poel van boeken. Samen met enkele boeiende gasten leveren ze commentaar op de literaire actua, geven aanlokkelijke leestips en hebben het uitgebreid over de Boeken op Tafel. Presentatrice Fien Sabbe leidt alles in goede banen.

De eerste editie van dit 14de seizoen vindt traditiegetrouw plaats in het kader van FILM FEST @ VOORUIT en knipoogt uiteraard naar cinema. In het panel zetelt voor een keer ook Lize Spit, de meest besproken debutante van de laatste jaren. Haar bejubelde 'Het smelt' wordt binnenkort verfilmd door hetzelfde team als achter 'De helaasheid der dingen'. Ook Hagar Peeters - net als Lize Spit genomineerd voor de ECI Prijs én de Bronzen Uil - en actrice Karlijn Sileghem zetelen in de jury. Frank Vander linden (De Mens) verzorgt de muziek.

De Boeken op Tafel worden deze keer 'Vermoorde onschuld' van Dana Spiotta, 'Nummer 11', de nieuwe roman van Film Fest-jurylid Jonathan Coe en 'De rustelozen' van Linn Ullmann, de schrijvende dochter van regisseur Ingmar Bergman en actrice Liv Ullmann.

Boek − Nederlands − € 6 / 4 (korting)

In samenwerking met De Morgen & Boekhandel Walry

Stem hier voor de Port of Ghent Publieksprijs

En win een VIP cruise-diner in de Gentse haven.

  Breng je stem uit
Nodig je vrienden uit

Credits

Technical Specs

formaat: TALK

Met de steun van


Supported by

Stem hier voor de Port of Ghent Publieksprijs

En win een VIP cruise-diner in de Gentse haven.

Breng je stem uit
Online communicatie door Lavagraphics