VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA

Overzicht per dag 2017

× Wis
Datum
Quickview Film Fest Gent - Talk: WSA Industry Day
Talk

Talk: WSA Industry Day
wo 18 okt 09:00 > 18:00 (540 min) @Vooruit Theaterzaal

Quickview Film Fest Gent - Le Marquis de Wavrin, du manoir à la jungle
Film: Classics

Le Marquis de Wavrin, du manoir à la jungle
wo 18 okt 09:30 > 10:55 (85 min) @Kinepolis 10

Quickview Film Fest Gent - Film Fest Gent Daily Talkies
Talk

Film Fest Gent Daily Talkies
wo 18 okt 12:30 > 13:15 (45 min) @KrookCafé

Quickview Film Fest Gent - Watch That Sound!
Talk

Watch That Sound!
wo 18 okt 14:00 > 15:30 (90 min) @De Krook 'Zaal De Laatkomer'

Quickview Film Fest Gent - Ceux qui font les révolutions à moitié n'ont fait que se creuser un tombeau
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Ceux qui font les révolutions à moitié n'ont fait que se creuser un tombeau
wo 18 okt 14:00 > 17:03 (183 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - The Levelling
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

The Levelling
wo 18 okt 14:30 > 15:53 (83 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - Revolution of Sound. Tangerine Dream
Film: Sound and Vision

Revolution of Sound. Tangerine Dream
wo 18 okt 14:30 > 15:57 (87 min) @KASKCinema

Quickview Film Fest Gent - Tesnota
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Tesnota
wo 18 okt 14:30 > 16:28 (118 min) @Kinepolis 10

Quickview Film Fest Gent - Earth: Een Onvergetelijke Dag
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Earth: Een Onvergetelijke Dag
wo 18 okt 14:30 > 16:05 (95 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - De kleine vampier
Film: Gala Premières en speciale evenementen

De kleine vampier
wo 18 okt 14:30 > 15:50 (80 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - Battle of the Sexes
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Battle of the Sexes
wo 18 okt 14:30 > 16:31 (121 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - A Man of Integrity
Film: Officiële Selectie - In Competitie

A Man of Integrity
wo 18 okt 14:30 > 16:27 (117 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Watch That Sound!
Talk

Watch That Sound!
wo 18 okt 16:00 > 17:30 (90 min) @De Krook 'Zaal De Laatkomer'

Quickview Film Fest Gent - Zagros
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Zagros
wo 18 okt 17:00 > 18:42 (102 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - Tueurs
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Tueurs
wo 18 okt 17:30 > 18:56 (86 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - Ryuichi Sakamoto: Coda
Film: Sound and Vision

Ryuichi Sakamoto: Coda
wo 18 okt 17:30 > 19:10 (100 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Resurrection
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Resurrection
wo 18 okt 17:30 > 19:20 (110 min) @Kinepolis 10

Quickview Film Fest Gent - Pokot
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Pokot
wo 18 okt 17:30 > 19:38 (128 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - 78/52
Film: Artists on Film

78/52
wo 18 okt 17:30 > 19:01 (91 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Call Me By Your Name
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Call Me By Your Name
wo 18 okt 17:30 > 19:40 (130 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Cinecittà Babilonia
Film: Focus on Italian Cinema

Cinecittà Babilonia
wo 18 okt 17:30 > 18:42 (72 min) @KASKCinema

Quickview Film Fest Gent - Cuori Puri
Film: Focus on Italian Cinema

Cuori Puri
wo 18 okt 17:30 > 19:25 (115 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Tabula Rasa (episode 1 & 2)
Film: Serial Madness

Tabula Rasa (episode 1 & 2)
wo 18 okt 19:15 > 20:55 (100 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - El presidente
Film: Gala Premières en speciale evenementen

El presidente
wo 18 okt 19:30 > 21:24 (114 min) @Kinepolis 05

Quickview Film Fest Gent - Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
wo 18 okt 20:00 > 21:55 (115 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Indivisibili
Film: Focus on Italian Cinema

Indivisibili
wo 18 okt 20:00 > 21:40 (100 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Oh Lucy!
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Oh Lucy!
wo 18 okt 20:00 > 21:35 (95 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - On Body and Soul
Film: Gala Premières en speciale evenementen

On Body and Soul
wo 18 okt 20:00 > 21:56 (116 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Teorema
Film: Classics

Teorema
wo 18 okt 20:00 > 21:45 (105 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - The Fixer
Film: Officiële Selectie - In Competitie

The Fixer
wo 18 okt 20:00 > 21:38 (98 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - The Shape of Water
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Shape of Water
wo 18 okt 20:00 > 21:59 (119 min) @Vooruit Theaterzaal

Quickview Film Fest Gent - Acqua e zucchero: Carlo Di Palma
Film: Artists on Film

Acqua e zucchero: Carlo Di Palma
wo 18 okt 20:00 > 21:30 (90 min) @KASKCinema

Quickview Film Fest Gent - La nuit où j'ai nagé
Film: Officiële Selectie - In Competitie

La nuit où j'ai nagé
wo 18 okt 22:00 > 23:18 (78 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - 1945
Film: Officiële Selectie - In Competitie

1945
wo 18 okt 22:15 > 23:46 (91 min) @Kinepolis 10

Quickview Film Fest Gent - Une vie violente
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Une vie violente
wo 18 okt 22:30 > 00:17 (107 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - The Butcher, The Whore and the One-Eyed Man
Film: Officiële Selectie - In Competitie

The Butcher, The Whore and the One-Eyed Man
wo 18 okt 22:30 > 00:13 (103 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - Sicilian Ghost Story
Film: Focus on Italian Cinema

Sicilian Ghost Story
wo 18 okt 22:30 > 00:32 (122 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Lake Bodom
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Lake Bodom
wo 18 okt 22:30 > 23:55 (85 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Fritz Lang
Film: Artists on Film

Fritz Lang
wo 18 okt 22:30 > 00:14 (104 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Borg / McEnroe
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Borg / McEnroe
wo 18 okt 22:30 > 00:10 (100 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - 17th World Soundtrack Awards Gala & Concert
Concert: Concerten

17th World Soundtrack Awards Gala & Concert
wo 18 okt 20:00 > 23:00 (180 min) @Capitole Gent

09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
Concert: 17th World Soundtrack Awards Gala & Concert
20:00 > 23:00 (180 min) @Capitole Gent
Talk: Watch That Sound!
14:00 > 15:30 (90 min) @De Krook 'Zaal De Laatkomer'
Talk: Watch That Sound!
16:00 > 17:30 (90 min) @De Krook 'Zaal De Laatkomer'
Film: Revolution of Sound. Tangerine Dream
14:30 > 15:57 (87 min) @KASKCinema
Film: Cinecittà Babilonia
17:30 > 18:42 (72 min) @KASKCinema
Film: Acqua e zucchero: Carlo Di Palma
20:00 > 21:30 (90 min) @KASKCinema
Film: Battle of the Sexes
14:30 > 16:31 (121 min) @Kinepolis 01
Film: Call Me By Your Name
17:30 > 19:40 (130 min) @Kinepolis 01
Film: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
20:00 > 21:55 (115 min) @Kinepolis 01
Film: Borg / McEnroe
22:30 > 00:10 (100 min) @Kinepolis 01
Film: The Levelling
14:30 > 15:53 (83 min) @Kinepolis 04
Film: Zagros
17:00 > 18:42 (102 min) @Kinepolis 04
Film: Tabula Rasa (episode 1 & 2)
19:15 > 20:55 (100 min) @Kinepolis 04
Film: La nuit où j'ai nagé
22:00 > 23:18 (78 min) @Kinepolis 04
Film: El presidente
19:30 > 21:24 (114 min) @Kinepolis 05
Film: De kleine vampier
14:30 > 15:50 (80 min) @Kinepolis 08
Film: Tueurs
17:30 > 18:56 (86 min) @Kinepolis 08
Film: The Fixer
20:00 > 21:38 (98 min) @Kinepolis 08
Film: The Butcher, The Whore and the One-Eyed Man
22:30 > 00:13 (103 min) @Kinepolis 08
Film: Le Marquis de Wavrin, du manoir à la jungle
09:30 > 10:55 (85 min) @Kinepolis 10
Film: Tesnota
14:30 > 16:28 (118 min) @Kinepolis 10
Film: Resurrection
17:30 > 19:20 (110 min) @Kinepolis 10
Film: 1945
22:15 > 23:46 (91 min) @Kinepolis 10
Talk: Film Fest Gent Daily Talkies
12:30 > 13:15 (45 min) @KrookCafé
Film: A Man of Integrity
14:30 > 16:27 (117 min) @Sphinx 1
Film: Pokot
17:30 > 19:38 (128 min) @Sphinx 1
Film: Indivisibili
20:00 > 21:40 (100 min) @Sphinx 1
Film: Une vie violente
22:30 > 00:17 (107 min) @Sphinx 1
Film: Ceux qui font les révolutions à moitié n'ont fait que se creuser un tombeau
14:00 > 17:03 (183 min) @Sphinx 3
Film: Cuori Puri
17:30 > 19:25 (115 min) @Sphinx 3
Film: Oh Lucy!
20:00 > 21:35 (95 min) @Sphinx 3
Film: Lake Bodom
22:30 > 23:55 (85 min) @Sphinx 3
Film: Earth: Een Onvergetelijke Dag
14:30 > 16:05 (95 min) @Studio Skoop 1
Film: Ryuichi Sakamoto: Coda
17:30 > 19:10 (100 min) @Studio Skoop 1
Film: On Body and Soul
20:00 > 21:56 (116 min) @Studio Skoop 1
Film: Sicilian Ghost Story
22:30 > 00:32 (122 min) @Studio Skoop 1
Film: 78/52
17:30 > 19:01 (91 min) @Studio Skoop 2
Film: Teorema
20:00 > 21:45 (105 min) @Studio Skoop 2
Film: Fritz Lang
22:30 > 00:14 (104 min) @Studio Skoop 2
Talk: Talk: WSA Industry Day
09:00 > 18:00 (540 min) @Vooruit Theaterzaal
Film: The Shape of Water
20:00 > 21:59 (119 min) @Vooruit Theaterzaal
Online communicatie door Lavagraphics