VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA

2017

× Clear
Date
Quick view Film Fest Gent - Acht Stunden sind kein Tag
Film: Serial Madness

Acht Stunden sind kein Tag
Sun 15 Oct 10:00 > 21:00 (660 min) @Sphinx 3

Quick view Film Fest Gent - Wonderstruck
Film: Gala Premières and special events

Wonderstruck
Sun 15 Oct 11:00 > 12:57 (117 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - Sicilian Ghost Story
Film: Focus on Italian Cinema

Sicilian Ghost Story
Sun 15 Oct 14:30 > 16:32 (122 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - La Tenerezza
Film: Focus on Italian Cinema

La Tenerezza
Sun 15 Oct 14:30 > 16:23 (113 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - Façades
Film: Gala Premières and special events

Façades
Sun 15 Oct 14:30 > 16:10 (100 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - Butterfly Kisses
Film: Official Selection - Global Cinema

Butterfly Kisses
Sun 15 Oct 14:30 > 15:59 (89 min) @Kinepolis 10

Quick view Film Fest Gent - 2017 Competition for Belgian Student Shorts
Film: Shorts - Competition for Belgian student Shorts

2017 Competition for Belgian Student Shorts
Sun 15 Oct 14:30 > 17:08 (158 min) @Kinepolis 03

Quick view Film Fest Gent - Norman
Film: Official Selection - Global Cinema

Norman
Sun 15 Oct 17:30 > 19:28 (118 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - Jacques Rivette, le veilleur
Film: Classics

Jacques Rivette, le veilleur
Sun 15 Oct 17:30 > 19:40 (130 min) @KASKCinema

Quick view Film Fest Gent - Il conformista
Film: Classics

Il conformista
Sun 15 Oct 17:30 > 19:23 (113 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - Gli asteroidi
Film: Focus on Italian Cinema

Gli asteroidi
Sun 15 Oct 17:30 > 19:01 (91 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - Earth: Een Onvergetelijke Dag
Film: Gala Premières and special events

Earth: Een Onvergetelijke Dag
Sun 15 Oct 17:30 > 19:05 (95 min) @Kinepolis 10

Quick view Film Fest Gent - A Prayer Before Dawn
Film: Gala Premières and special events

A Prayer Before Dawn
Sun 15 Oct 17:30 > 19:26 (116 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - Suburbicon
Film: Gala Premières and special events

Suburbicon
Sun 15 Oct 18:00 > 19:45 (105 min) @Kinepolis 03

Quick view Film Fest Gent - Het video essay: tussen denken en doen
Film: Official Selection - Global Cinema

Het video essay: tussen denken en doen
Sun 15 Oct 20:00 > 21:30 (90 min) @KASKCinema

Quick view Film Fest Gent - Ryuichi Sakamoto: Coda
Film: Sound and Vision

Ryuichi Sakamoto: Coda
Sun 15 Oct 20:00 > 21:40 (100 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - Resurrection
Film: Gala Premières and special events

Resurrection
Sun 15 Oct 20:00 > 21:50 (110 min) @Kinepolis 08

Quick view Film Fest Gent - Professor Marston & The Wonder Women
Film: Official Selection - Global Cinema

Professor Marston & The Wonder Women
Sun 15 Oct 20:00 > 21:48 (108 min) @Vooruit Theaterzaal

Quick view Film Fest Gent - Columbus
Film: Official Selection - Global Cinema

Columbus
Sun 15 Oct 20:00 > 21:40 (100 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - Anime Nere
Film: Focus on Italian Cinema

Anime Nere
Sun 15 Oct 20:00 > 21:49 (109 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - The Killing of a Sacred Deer
Film: Official Selection - In Competition

The Killing of a Sacred Deer
Sun 15 Oct 20:30 > 22:19 (109 min) @Kinepolis 03

Quick view Film Fest Gent - Pericle il nero
Film: Focus on Italian Cinema

Pericle il nero
Sun 15 Oct 22:30 > 00:14 (104 min) @Studio Skoop 1

Quick view Film Fest Gent - The Last Painting
Film: Official Selection - Global Cinema

The Last Painting
Sun 15 Oct 22:30 > 00:18 (108 min) @Sphinx 1

Quick view Film Fest Gent - Ours is a Country of Words
Film: Official Selection - Global Cinema

Ours is a Country of Words
Sun 15 Oct 22:30 > 23:12 (42 min) @Sphinx 3

Quick view Film Fest Gent - Logan Lucky
Film: Gala Premières and special events

Logan Lucky
Sun 15 Oct 22:30 > 00:28 (118 min) @Kinepolis 03

Quick view Film Fest Gent - L'udienza
Film: Classics

L'udienza
Sun 15 Oct 22:30 > 00:22 (112 min) @Studio Skoop 2

Quick view Film Fest Gent - Chasing Trane: The John Coltrane Documentary
Film: Sound and Vision

Chasing Trane: The John Coltrane Documentary
Sun 15 Oct 22:30 > 00:09 (99 min) @Kinepolis 10

Quick view Film Fest Gent - Final Portrait
Film: Artists on Film

Final Portrait
Sun 15 Oct 22:30 > 00:00 (90 min) @Kinepolis 08

10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
Film: Jacques Rivette, le veilleur
17:30 > 19:40 (130 min) @KASKCinema
Film: Het video essay: tussen denken en doen
20:00 > 21:30 (90 min) @KASKCinema
Film: 2017 Competition for Belgian Student Shorts
14:30 > 17:08 (158 min) @Kinepolis 03
Film: Suburbicon
18:00 > 19:45 (105 min) @Kinepolis 03
Film: The Killing of a Sacred Deer
20:30 > 22:19 (109 min) @Kinepolis 03
Film: Logan Lucky
22:30 > 00:28 (118 min) @Kinepolis 03
Film: Wonderstruck
11:00 > 12:57 (117 min) @Kinepolis 08
Film: Façades
14:30 > 16:10 (100 min) @Kinepolis 08
Film: Norman
17:30 > 19:28 (118 min) @Kinepolis 08
Film: Resurrection
20:00 > 21:50 (110 min) @Kinepolis 08
Film: Final Portrait
22:30 > 00:00 (90 min) @Kinepolis 08
Film: Butterfly Kisses
14:30 > 15:59 (89 min) @Kinepolis 10
Film: Earth: Een Onvergetelijke Dag
17:30 > 19:05 (95 min) @Kinepolis 10
Film: Chasing Trane: The John Coltrane Documentary
22:30 > 00:09 (99 min) @Kinepolis 10
Film: La Tenerezza
14:30 > 16:23 (113 min) @Sphinx 1
Film: Gli asteroidi
17:30 > 19:01 (91 min) @Sphinx 1
Film: Columbus
20:00 > 21:40 (100 min) @Sphinx 1
Film: The Last Painting
22:30 > 00:18 (108 min) @Sphinx 1
Film: Acht Stunden sind kein Tag
10:00 > 21:00 (660 min) @Sphinx 3
Film: Ours is a Country of Words
22:30 > 23:12 (42 min) @Sphinx 3
Film: Sicilian Ghost Story
14:30 > 16:32 (122 min) @Studio Skoop 1
Film: A Prayer Before Dawn
17:30 > 19:26 (116 min) @Studio Skoop 1
Film: Anime Nere
20:00 > 21:49 (109 min) @Studio Skoop 1
Film: Pericle il nero
22:30 > 00:14 (104 min) @Studio Skoop 1
Film: Il conformista
17:30 > 19:23 (113 min) @Studio Skoop 2
Film: Ryuichi Sakamoto: Coda
20:00 > 21:40 (100 min) @Studio Skoop 2
Film: L'udienza
22:30 > 00:22 (112 min) @Studio Skoop 2
Film: Professor Marston & The Wonder Women
20:00 > 21:48 (108 min) @Vooruit Theaterzaal
Online communication by Lavagraphics